Diaz rolgordijnen in Diest voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Diest: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Diest? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Diest. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Diest helpen onze specialisten je graag verder.

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Diesterse huis is anders ingedeeld. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Diest terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen van Diaz in de buurt van Diest helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Diesterse huis een eigen specifieke functie elektrische rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Diesterse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Diest: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Diest. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Diest. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt