Diaz rolgordijnen in Eeklo: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Eeklo: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Eeklo? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woning in Eeklo vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Eeklo geven je maar al te graag keuze-advies!

Made in Belgium

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Eekloose woning heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Eeklo een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze experten in de buurt van Eeklo weten waar je nood aan hebt.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Eekloose woonst.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Eekloose huis tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Eeklo: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Eeklo. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Eeklo. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt