gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Egem? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Egem: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Egem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Egem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook geproduceerd door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Egemse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Egemse huis heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Egem een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Egem weten wat je nodig hebt.
roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Egem handmatig te bedienen? Dat snappen we. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Egemse huis z'n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Egem: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Egem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Egem. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt