gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Eisden: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Eisden: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Eisden? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Eisden. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Eisden geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofkeuze bij onze verdeler nabij Eisden terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? De experten in de buurt van Eisden helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Eisden: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Eisden. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Eisden écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt