gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Eke: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Eke: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Eke? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Bij het inkleden van je huis in Eke vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Eke helpen onze vakkenners je graag verder.

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Da's begrijpelijk. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Eke terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze specialisten in de buurt van Eke weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Eke: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Eke. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Eke. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt