gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Ellikom voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Ellikom: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Ellikom? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Ellikom. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Ellikom geven je maar al te graag keuze-advies!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Ellikom een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Ellikom weten waar je nood aan hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig. roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem vervaardigd

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat concreet betekent? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Ellikom: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Ellikom. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woonst in Ellikom. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt