gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Engelmanshoven voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Engelmanshoven: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Engelmanshoven? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Engelmanshoven. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Engelmanshoven helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Engelmanshoven een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Engelmanshoven weten wat je nodig hebt. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woning tot zijn recht.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. transparante rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Engelmanshoven: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Engelmanshoven. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Engelmanshoven. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt