Diaz rolgordijnen in Erpe-Mere voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Erpe-Mere: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Erpe-Mere? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Erpe-Mere. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Erpe-Mere je zeker verder helpen.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Erpe-Meerse woning z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom produceren we onze producten in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. Toegewijde interieurspecialisten maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Erpe-Meerse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. transparante rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, snel én veilig.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Erpe-Meerse woonst is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Erpe-Mere een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Erpe-Mere weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Erpe-Mere: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Erpe-Mere. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Erpe-Mere het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt