gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Etikhove: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Etikhove: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Etikhove? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Etikhove. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Etikhove geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat precies betekent? Wij werken met verschillende prijseenheden. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, snel én gemakkelijk. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Etikhove een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakkenners van Diaz in de buurt van Etikhove helpen je graag.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Etikhove: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Etikhove. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Etikhove het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt