gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Ettelgem voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Ettelgem: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Ettelgem? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Ettelgem. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Ettelgem je zeker verder helpen.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Ettelgem een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Ettelgem helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Ettelgem: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Ettelgem. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Ettelgem. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt