Diaz rolgordijnen in Geluveld voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Geluveld: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Geluveld? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Geluveld. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Geluveld helpen onze vakkenners je graag verder.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. verduisterende rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie.

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Geluveld een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Geluveld helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden verschillende prijstakken aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Onze verdeler in de buurt van Geluveld: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Geluveld. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Geluveld. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt