Diaz rolgordijnen in Genk: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Genk: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Genk? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Genk. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Genk geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Genkse woonst tot zijn recht.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Genkse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Genk een uitgebreid gamma van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Genk weten waar je nood aan hebt.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Genkse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Genk: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Genk. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Genk het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt