gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Genoelselderen voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Genoelselderen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Genoelselderen? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woning in Genoelselderen vormen ze de finishing touch! Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Genoelselderen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Optimaal comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Genoelselderen een uitgebreid gamma van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Genoelselderen weten wat je nodig hebt.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Genoelselderen: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Genoelselderen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Genoelselderen. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt