gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Gijzegem, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Gijzegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Gijzegem? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Gijzegem helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Gijzegemse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Gijzegem een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Gijzegem weten waar je nood aan hebt.
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijstakken aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door toegewijde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Gijzegemse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Gijzegemse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Gijzegem: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Gijzegem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Gijzegem écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt