gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Gijzenzele: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Gijzenzele: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Gijzenzele? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Gijzenzele. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Gijzenzele helpen onze experten je graag verder.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Gijzenzele een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Gijzenzele helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Gijzenzele: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gijzenzele. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Gijzenzele. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt