Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Gingelom: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Gingelom: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Gingelom? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Gingelom. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Gingelom zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijstakken. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Gingelomse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Gingelomse woning z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Gingelomse huis is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Gingelom terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakmensen in de buurt van Gingelom helpen je graag.

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Gingelom: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gingelom. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Gingelom écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt