Diaz rolgordijnen in Gistel: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Gistel: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Gistel? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Gistel. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Gistel geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Gistelse huis z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat concreet betekent? Wij werken volgens verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Gistelse woonst. roze rolgordijnen bureau

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Gistelse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofsoorten bij onze verdeler nabij Gistel terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze experten in de buurt van Gistel helpen je graag.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Gistel: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gistel. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Gistel écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt