Diaz rolgordijnen in Glabbeek voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Glabbeek: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Glabbeek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woning in Glabbeek vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Glabbeek helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg vervaardigd door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Glabbeekse woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw Glabbeekse woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Glabbeekse woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Glabbeek een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De vakkenners in de buurt van Glabbeek helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Glabbeek: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Glabbeek. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Glabbeek écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt