Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Goetsenhoven: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Goetsenhoven: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Goetsenhoven? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Goetsenhoven. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Goetsenhoven je zeker verder helpen.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Goetsenhoven een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? De specialisten in de buurt van Goetsenhoven helpen je graag.

Op Belgische bodem samengesteld

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door toegewijde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Goetsenhoven: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Goetsenhoven. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Goetsenhoven écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt