Diaz rolgordijnen kopen in Gooik: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Gooik: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Gooik? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je huis in Gooik vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Gooik.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Gooikse woning een eigen specifieke functie lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gemotiveerde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Gooikse woonst.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. transparante rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Gooikse woonst is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Gooik een uitgebreid gamma van stofsoorten terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Gooik weten wat je nodig hebt.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Gooik: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gooik. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Gooik écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt