Diaz rolgordijnen in Gottem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Gottem: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Gottem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Gottem. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Gottem geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet wil zeggen? Wij bieden verschillende prijseenheden aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Gottem terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Gottem weten wat je nodig hebt.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk. roze rolgordijnen bureau

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Gottem: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gottem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Gottem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt