gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Groot-Gelmen: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Groot-Gelmen: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Groot-Gelmen? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst in Groot-Gelmen. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Groot-Gelmen helpen onze specialisten je graag verder.

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Groot-Gelmen een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Groot-Gelmen helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijseenheden. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook geproduceerd door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Groot-Gelmen: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Groot-Gelmen. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Groot-Gelmen écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt