gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is Gullegem? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Gullegem: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Gullegem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Gullegem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Gullegem zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Gullegemse huis heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Gullegem een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Gullegem weten wat je nodig hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Gullegemse woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gemotiveerde interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je Gullegemse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Gullegem: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Gullegem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Gullegem het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt