gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Haasrode: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Haasrode: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Haasrode? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Haasrode. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Haasrode geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door toegewijde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Haasrode een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De experten in de buurt van Haasrode helpen je graag.

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Haasrode: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Haasrode. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Haasrode. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt