Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Hamont-Achel: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Hamont-Achel: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Hamont-Achel? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woonst in Hamont-Achel vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Hamont-Achel zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoge kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Hamont-Achelse woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Hamont-Achel een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Hamont-Achel weten waar je nood aan hebt. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Hamont-Achelse woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Hamont-Achelse huis z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Hamont-Achel: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Hamont-Achel. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Hamont-Achel écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt