Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Heks: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Heks: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Heks? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Heks. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakmensen in de buurt van Heks geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijstakken. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst. transparante rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, snel én veilig.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft zijn eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Heks een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Heks helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Heks: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Heks. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Heks. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt