gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Helkijn voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Helkijn: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Helkijn? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Helkijn. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Helkijn zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar hebben we begrip voor. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Helkijn een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Helkijn weten wat je nodig hebt.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Helkijn: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Helkijn. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Helkijn écht toe doet. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt