Diaz rolgordijnen in Hemiksem voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Hemiksem: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Hemiksem? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Hemiksem. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Hemiksem.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte van je Hemiksemse woning is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Hemiksem een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakkenners in de buurt van Hemiksem helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door gemotiveerde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Hemiksemse woonst.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Hemiksemse huis tot zijn recht. transparante rolgordijnen living

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Hemiksem: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Hemiksem. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Hemiksem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt