gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Herent

Diaz rolgordijnen in Herent: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Herent? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Herent. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze specialisten in de buurt van Herent.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Herentse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Herent een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Herent weten wat je nodig hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit leveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Herentse woonst.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Herentse woning z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Herent: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Herent. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Herent écht het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt