Diaz rolgordijnen in Hoegaarden: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Hoegaarden: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Hoegaarden? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je huis in Hoegaarden vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Hoegaarden helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Hoegaardse woonst. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Hoegaardse woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Hoegaarden een uitgebreid gamma van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Hoegaarden weten wat je nodig hebt.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Hoegaardse huis een eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Op Belgische bodem geproduceerd

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Hoegaarden: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Hoegaarden. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Hoegaarden het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt