Diaz rolgordijnen in Hoelbeek: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Hoelbeek: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Hoelbeek? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Hoelbeek. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Hoelbeek je zeker verder helpen.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gedreven vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Hoelbeek een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen in de buurt van Hoelbeek helpen je graag.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Hoelbeek: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Hoelbeek. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Hoelbeek. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt