gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Hofstade Aalst: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Hofstade Aalst: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Hofstade Aalst? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je woonst in Hofstade Aalst vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Hofstade Aalst zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Samengesteld op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook gemaakt door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Hofstade Aalst een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze specialisten in de buurt van Hofstade Aalst weten wat je nodig hebt. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Hofstade Aalst: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Hofstade Aalst. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Hofstade Aalst. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt