Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Holsbeek: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Holsbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Holsbeek? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Holsbeek. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Holsbeek geven je maar al te graag keuze-advies!

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Holsbeekse woning is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Holsbeek een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze specialisten in de buurt van Holsbeek weten wat je nodig hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakmensen. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Holsbeekse woonst.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Holsbeekse woonst z’n eigen specifieke functie.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Holsbeek: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Holsbeek. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Holsbeek. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt