gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Houtem, da’s uniek maatwerk

Diaz rolgordijnen in Houtem: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Houtem? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Houtem. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Houtem helpen onze experten je graag verder.

Verschillende stoffen

De verschillende ruimtes in je Houtemse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Houtem een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De experten in de buurt van Houtem helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo dient elk rolgordijn in jouw Houtemse huis z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat nu precies betekent? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook samengesteld door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Houtemse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Houtem: expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Houtem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmannen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Houtem écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt