Diaz rolgordijnen in Houtem: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Houtem: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Houtem? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Houtem. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Houtem je zeker verder helpen.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. In ons gamma kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Houtem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Houtem helpen je graag.

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Houtem: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Houtem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Houtem. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt