gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Houthalen passen bij elke ruimte

Rolgordijnen van Diaz Houthalen: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Houthalen? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Houthalen. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Houthalen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Houthaalse woning heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Houthalen een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Houthalen helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product samengesteld wordt door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Houthaalse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Houthaalse woning een eigen specifieke functie.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Onze verdeler in de buurt van Houthalen: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Houthalen. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Houthalen het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt