Diaz rolgordijnen in Houthulst: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Houthulst: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Houthulst? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je huis in Houthulst vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Houthulst helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Houthulstse woning tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte van je Houthulstse huis is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Houthulst een uitgebreid gamma van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Nog twijfels bij je keuze? De specialisten van Diaz in de buurt van Houthulst helpen je graag.

Op Belgische bodem vervaardigd

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Houthulstse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Houthulst: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Houthulst. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Houthulst écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt