gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Kanne: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Kanne: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Kanne? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Kanne. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Kanne helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet betekent? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding samengesteld door interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. elektrische rolgordijnen living

Automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Veilig, gemakkelijk én snel.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Kanne terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze experten in de buurt van Kanne helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Kanne: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Kanne. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Kanne écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt