gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Kapellen, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Kapellen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Kapellen? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren zijn we dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Kapellen. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze experten in de buurt van Kapellen je zeker verder helpen.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Kapelse woonst een eigen specifieke functie lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Kapelse woonst is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Kapellen een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Kapellen helpen je graag.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Kapelse woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Kapellen: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kapellen. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Kapellen. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt