gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Kemmel

Diaz rolgordijnen in Kemmel: gezelligheid en functionaliteit in één

Je rolgordijnen kopen in Kemmel? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Kemmel. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Kemmel helpen onze vakkenners je graag verder.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee willen zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Kemmelse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Kemmelse huis een eigen specifieke functie.
elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Kemmelse woning is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Kemmel terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Kemmel helpen je graag.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Kemmel: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Kemmel. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Kemmel. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt