gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Kerkom? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Kerkom: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Kerkom? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Kerkom helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw Kerkomse woonst z'n eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Kerkomse woonst is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Kerkom een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Wil je met zekerheid kiezen? Onze experten in de buurt van Kerkom weten wat je nodig hebt.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
transparante rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Kerkom telkens handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere producten terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Kerkomse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Kerkom: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Kerkom. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goede keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Kerkom. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt