gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Kessel: de investering meer dan waard

Diaz rolgordijnen in Kessel: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Kessel? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woonst in Kessel vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Kessel geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat concreet betekent? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook geproduceerd door gedreven vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte van je huis is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Kessel een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakkenners in de buurt van Kessel helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Kessel: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kessel. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Kessel écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt