Diaz rolgordijnen in Korbeek-Dijle voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Korbeek-Dijle: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Korbeek-Dijle? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Korbeek-Dijle. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Korbeek-Dijle geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook vervaardigd door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Korbeek-Dijle een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Korbeek-Dijle weten wat je nodig hebt.

Made in Belgium

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Korbeek-Dijle: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Korbeek-Dijle. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Korbeek-Dijle het verschil maakt. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt