gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Kortrijk? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Kortrijk: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Kortrijk? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Kortrijk geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Kortrijkse woning een eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Kortrijkse huis heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Kortrijk een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid kiezen? De Diaz-experten in de buurt van Kortrijk weten wat je nodig hebt.
elektrische rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen in Kortrijk liever niet handmatig bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze elektrische rolgordijnen gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Kortrijkse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Kortrijk: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kortrijk. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Kortrijk. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt