gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Krombeke: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Krombeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Krombeke? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Krombeke. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Krombeke.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit opleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stoffen bij onze verdeler nabij Krombeke terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Krombeke weten wat je nodig hebt.

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van ultiem comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, veilig én snel. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft naar verfijnde kwaliteit. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Krombeke: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Krombeke. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurspecialisten. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Krombeke. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt