gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Kruibeke? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Kruibeke: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Kruibeke? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woonst. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Kruibeke geven je maar al te graag keuze-advies!

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je Kruibeekse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Kruibeke een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze specialisten in de buurt van Kruibeke weten wat je nodig hebt.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in Kruibeke handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw Kruibeekse woning een eigen specifieke functie
roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Kruibeekse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Kruibeke: expert in rolgordijnen

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kruibeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw woning in Kruibeke. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt