Diaz rolgordijnen kopen in Kuurne: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Kuurne: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Kuurne? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Kuurne. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Kuurne helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Kuurnse huis is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Kuurne een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Nog twijfels bij je keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Kuurne helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Kuurnse woning z’n eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gedreven vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Kuurnse woonst.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Kuurne: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Kuurne. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Kuurne. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt