gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Landskouter: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Landskouter: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Landskouter? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Landskouter. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Landskouter helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Verschillende stofkeuze

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Landskouter een uitgebreid gamma van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? De vakkenners van Diaz in de buurt van Landskouter helpen je graag. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee willen zeggen? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Landskouter: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Landskouter. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Landskouter écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt