gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Lokeren voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Lokeren: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Lokeren? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Lokeren. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Lokeren geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw Lokerse woning z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat concreet wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Lokerse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel. roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je Lokerse woning is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Lokeren een uitgebreid gamma van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Lokeren weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Lokeren: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Lokeren. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woonst in Lokeren. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt