gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Maarke-Kerkem

Diaz rolgordijnen in Maarke-Kerkem: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Maarke-Kerkem? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakmensen in de buurt van Maarke-Kerkem geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit opleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door toegewijde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Maarke-Kerkemse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je Maarke-Kerkemse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Maarke-Kerkem een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen kwaliteiten. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze vakkenners in de buurt van Maarke-Kerkem weten waar je nood aan hebt.
elektrische rolgordijnen living

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening biedt je de oplossing. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend scherm bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Maarke-Kerkemse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Maarke-Kerkem: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn te verkrijgen op de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Maarke-Kerkem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw woning in Maarke-Kerkem. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt