gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Maarke-Kerkem: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Maarke-Kerkem: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Maarke-Kerkem? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woning in Maarke-Kerkem. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Maarke-Kerkem helpen onze specialisten je graag verder.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee precies bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! elektrische rolgordijnen living

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Soorten stoffen

Iedere ruimte van je huis is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Maarke-Kerkem een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakkenners in de buurt van Maarke-Kerkem helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Maarke-Kerkem: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Maarke-Kerkem. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmannen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Maarke-Kerkem écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt