gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Malderen: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Malderen: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Malderen? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Malderen. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Malderen geven je maar al te graag keuze-advies!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat concreet betekent? Wij hebben verschillende prijstakken in de aanbieding. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Malderen een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je met zekerheid kiezen? Onze experten in de buurt van Malderen weten waar je nood aan hebt. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Malderen: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Malderen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw huis in Malderen. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt